image
Sursa foto: Profimedia

Manchester United, gata să plătească peste 120 de milioane de euro pentru primul transfer al verii

Manchester United se pregătește de o nouă eră din vară, după ce sezonul actual s-a dovedit a fi unul mult sub așteptări. Șefii echipei vor aduce un nou antrenor și se pregătesc de o campanie de achiziții consistentă.

Trupa de pe Old Trafford va fi pregătită cel mai probabil din vară de Erik ten Hag, tehnicianul lui Ajax, care și-a dat acordul și urmează să semneze curând contractul.

Antrenorul olandez ar putea beneficia de unul dintre mijlocași centrali din Premier League, Declan Rice, anunță presa din Regat.

Manchester United este dispusă să spargă banca pentru fotbalistul celor de la West Ham, care mai are contract cu clubul până în vara anului 2024. Londonezii ar putea să primească pentru internaționalul englez peste 120 de milioane de lire sterline, conform sursei citate, sumă ce ar reprezenta un record pentru fotbalul britanic când vine vorba de jucători cumpărați.

Declan Rice mai este și pe lista celor de la Chelsea, club unde și-a petrecut o parte bună din juniorat. Totuși, problemele pe care trupa lui Tuchel le are, după măsurile impuse de guvernul britanic împotriva lui Roman Abramovich, o fac pe Manchester United mare favorită pentru semnătura jucătorului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: