image
Sursa foto: as.com

Barcelona îşi foloseşte marele atu, pentru a-l convinge pe Griezmann să se transfere pe Camp Nou

Posibilul transfer al lui Antoine Griezmann la FC Barcelona promite să fie unul dintre capetele de afiş ale verii în fotbalul european. Francezul rămâne indecis, mai ales că Atletico Madrid i-a făcut o nouă ofertă, astfel că proaspăta campioană a Spaniei e obligată să-şi joace şi marele atu.

Potrivit cotidianului AS, care citează surse apropiate atacantului de 27 de ani, Leo Messi s-ar fi implicat personal în negocieri şi a discutat cu Griezmann. Starul catalanilor l-a asigurat pe eroul finalei Europa League, pe care Atletico a câştigat-o cu 3-0 în faţa lui Olympique Marseille, că e aşteptat cu braţele deschise pe Camp Nou.

În aceste condiţii, deşi oferta lui Atletico este superioară din punct de vedere financiar celei primite de la Barcelona, fostul jucător al lui Real Sociedad înclină să semneze cu formaţia blaugrana. Pe lângă dsicuţia cu Messi, Griezmann mai are un motiv pentru care ar dori să schimbe echipa în această vară.

L'Equipe a scris că francezul simte că ciclul său la Madrid s-a încheiat, după ce a cucerit în sfârşit un trofeu cu formaţia lui Diego Simeone, performanţă la care a avut o contribuţie majoră. Pasul firesc ar fi Barcelona, care ţinteşte câştigarea Champions League în viitoarea stagiune, după câţiva ani dezamăgitori în această competiţie.

În orice caz, este de aşteptrat ca totul să se decidă înainte de Cupa Mondială din Rusia, conform dorinţei jucătorului. "Trebuie să o iau o decizie înainte de Campionatul Mondial. Vreau să merg în Rusia fără alte bătăi de cap", spunea francezul, la sfârşitul lunii martie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: