image
Sursa foto: gazzetta.it

Răsturnare de situație: Sarri, noi dezvăluiri despre cei mai doriți jucători de la Chelsea

Willian și Courtois sunt două dintre piesele de bază din lotul lui Chelsea, despre care s-a speculat în această vară că ar putea pleca de pe Stamford Bridge. Noul antrenor al englezilor, Maurizio Sarri a venit cu noi precizări în ceea ce-i privește pe cei doi fotbaliști.

Manchester United și Barcelona s-au interesat în această vară de transferul lui Willian, dar londonezii a refuzat mai multe oferte pentru acesta. Sarri crede că Willian va rămâne la clubul englez, în urma unei discuții pe care a avut-o cu jucătorul.

"Am avut o conversație pozitivă cu el. Mă bucur de acest lucru. Nu este vreo problemă cu Willian", a declarat Sarri.

Întrebat dacă este încrezător în ceea ce privește păstrarea lui Willian pe Stamford Bridge, antrenorul italian a răspuns: "Da. Foarte încrezător", notează Sky Sports.

În timp ce Sarri crede că Chelsea va continua în noul sezon cu brazilianul, nu același lucru poate să spună și despre Courtois, curtat de Real Madrid. Chiar dacă londonezii deja s-au interesat de Jordan Pickford, Kasper Schmeichel și Jack Butland, antrenorul italian speră să-l păstreze pe internaționalul belgian.

"În acest moment, Courtois este portarul lui Chelsea. Nu știu ce se va întâmpla mai departe. Depinde de club, depinde în special de el, dar sper ca Thibaut Courtois să rămână portarul nostru", a declarat Sarri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: