image
Sursa foto: achiziţii, manchester city, guardiola

Guardiola le-a cerut şefilor lui City să-i aducă şase jucători în sezonul următor

Cu titlul în Premier League deja acontat şi eliminat din Liga Campionilor în sferturile de finală, Pep Guardiola se gândeşte deja la următorul sezon, în care speră să-i aducă lui Manchester City mult doritul trofeu UCL.

"Ştim foarte bine că avem nevoie de un trofeu european. Nu ştiu dacă va veni acum, dar până la urmă va veni", spunea tehnicianul spaniol, înaintea returului cu Liverpool, din sferturile Ligii. Pentru a fi sigur că nu va mai rata acest obiectiv, Pep le-a cerut şefilor lui City şase transferuri pentru sezonul viitor.

Potrivit Marca, pe lista antrenorului de 47 de ani se află trei mijlocaşi şi trei oameni de atac. Guardiola vrea să întărească linia mediană a viitoarei campioane a Angliei cu Jorginho (Napoli), Julian Weigl (Dortmund) şi tânărul brazilian Eder Militao (20 de ani, Sao Paolo). Acesta din urmă are avantajul de a putea evolua şi ca fundaş central.

În ofensivă, fostul tehnician al Barcelonei şi al lui Bayern Munchen nu a renunţat la ideea aducerii lui Ryhad Mahrez, de la Leicester, care a fost aproape de City în perioada de transferuri din ianuarie. Un alt obiectiv este Thomas Lemar, de la Monaco, echipa care i-a eliminat pe "cetăţeni" din Champions League în sezonul trecut.

În fine, revelaţia lui Bayer Leverkusen, Leon Bailey, este o variantă pentru a întări şi mai mult o ofensivă în care strălucesc deja Sergio Aguero şi Gabriel Jesus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: