image
Sursa foto: Facebook/Grigore Novac

VIDEO: Cheful socialiștilor la iazul de la Brăviceni; Au fost și Dodon cu Greceanâi, iar un deputat a îmbrâncit jurnaliștii

Zeci de socialiști au chefuit în această după-amiază pe malul iazului de la Brăviceni. Printre cei prezenți au fost și liderul PSRM, Igor Dodon, și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanâi, care a fost însoțită de paza de stat.

Petrecerea a început în după-amiaza zilei, la iazul de la intrarea în satul Brăviceni, unde au staționat zeci de mașini de lux.

Jurnaliștilor prezenți la fața locului li s-a interzis să filmeze, iar deputatul socialist Mihai Paciu i-a îmbrâncit pe unii și a insistat ca aceștia să părăsească zona, întrucât e proprietate privată.

Grigore Novac, singurul care a vorbit cu jurnaliștii, a spus că reprezentanții PSRM s-au adunat în aer liber pentru a discuta strategia de campanie electorală și au împărțit sarcinile pentru desfășurarea campaniei. Deputatul a confirmat că la petrecere a fost și liderul PSRM Igor Dodon, dar că acesta a plecat mai devreme, întrucât urma să participe la o emisiune, notează portalul anticoruptie.md.

„Foarte rar ne putem permite să discutăm în alt format, fără cravată și costum. Azi, împreună cu colegii, am decis să facem totalurile muncii noastre, dar și să punem la punct strategiile de viitor într-un altfel de format. În sânul naturi, la aer curat”, a scris deputatul Grigore Novac pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: