image
Sursa foto: jurnal.md

Magazinul online de jucării BOB.MD – oferă-i copilului tău cadoul potrivit

În curând este Ziua Copilului. Chiar dacă mulți părinți aleg să-i ducă pe cei mici undeva la distracții, nu pot sări peste un cadou, iar o jucărie este întotdeauna o alegere bună. Magazinul online de jucării BOB.md are o gamă bogată de opțiuni și vă va ajuta cu siguranță să găsiți jucăria potrivită.

Jucării pentru bebeluși

ss

Bebelușii se dezvoltă pe zi ce trece, își dezvoltă abilitățile motorii pentru a putea apuca și manevra diferite obiecte. Este foarte important pentru dezvoltarea unui copil ca acesta să se joace de mic, pentru că prin joc el explorează tot mai mult lumea care îi înconjoară, învață la fiecare pas și devine din ce în ce mai curios.

Acesta se bucură de jucării care răspund la acțiunile lui, îi plac jucăriile cu butoane care fac sunete sau care îi permit să lovească cu un ciocan. Exemple: jucării de împins sau de tras, inele pe suport, căni de diverse mărimi, puzzle din 4-5 piese.

Pe măsură ce cresc, cei mici încep să comunice non-verbal, prin mimică, gesticulații sau aruncarea unor obiecte. Folosește tot felul de sunete distincte și înțelege mai bine ceea ce îi spui. Pentru ei, la această vârstă, pot fi interesante jucăriile care produc tot felul de sunete, jucării cu piese mobile și roți, jocuri de construcție, puzzle-uri din lemn și turnulețe de construit.

Dacă vorbim de copiii mai mari, și jucăriile sunt mai sofisticate, ne referim la tot felul de păpuși, eroi de jucărie, jucării de pluș, figurine, seturi de puzzle mai complexe, jocuri interactive sau truse ce ilustrează o activitate: set bucătărie, truse pentru doctor veterinar, set școală, etc.

Jucării pentru fetițe

ss

Toate fetiţele iubesc păpuşile. Pe BOB.md veți găsi jucării inspirate din desenele animate preferate, precum figurinele Trolls, păpuși LOL, seturile de păpuși Enchantimals, Pet Dolls, și multe altele.

La fel, puteți alege animale de pluș de care se vor atașa foarte ușor, jocuri intelectuale, mingi, plastilină, tot felul de seturi fashion și, de ce nu, mașinuțe sau orice își doresc să aibă.

Jucării pentru băieței

ss

Încă de la o vârstă fragedă băiețeii își doresc să devină super-eroi. La magazinul BOB.md veți găsi accesorii pentru rolul preferat.

De asemenea, sunt o varietate mare de vehicule de jucărie, roboței, jocuri intelectuale, jucării de construcţie, console, instrumente muzicale, figurine de super-eroi, accesorii variate pentru sport și activități în aer liber și multe altele.

Noutăţile partenerilor

comentarii: