image
Sursa foto: cheatseat.com

Afacerea de milioane de dolari a ducilor de Sussex, în pericol din cauza unei restricții impuse de regina Elisabeta

Ducii de Sussex, Harry și Meghan, trebuie să-și schimbe brandul Sussex Royal, deoarece nu vor mai avea voie să-l folosească după retragerea din viața publică.

Potrivit Daily Mail, Palatul Buckingham le-a interzis să utilizeze acel nume, deoarece include cuvântul "regal". Cuplul princiar ar fi fost de acord cu restricția și urmează să facă un rebranding, deși au investit până acum zeci de mii de dolari în marca lor. Jurnaliștii The Guardian au estimat că valoarea mărcii "Sussex Royal" ar putea ajunge la 400 de milioane de dolari.

Pagina oficială, contul de Instagram și fundația caritabilă a Ducilor de Sussex au numele Sussex Royal. De asemenea, prințul Harry și soția voiau să pună marca și pe linii de haine, birotică și materiale educaționale, printre altele. Ei oricum aveam dreptul la acest nume doar în Marea Britanie, deoarece în SUA și în UE nu l-au înregistrat la timp și a fost luat de alții.

În luna ianuarie, prințul Harry și soția sa Meghan Markle au decis să facă un pas înapoi de la îndatoririle lor faţă de familia regală britanică și au anunțat că or să-și asigure independența financiară. Regina Elisabeta a II-a a ajuns la un acord cu nepotul său pentru a stabili care va fi noul său statut în cadrul Casei regale, acord care va intra în vigoare în această primăvară.

Noutăţile partenerilor

comentarii: