image
Sursa foto: IGSU

IGSU a reinstalat corturile anticaniculă

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, a reinstalat în această dimineață în capitală dar și în alte raioane ale țării, corturile anticaniculă.

Potrivit IGSU, acestea au fost amenajate în patru sectoare ale municipiului Chișinău pe următoarele adrese: sectorul Centru în preajma „Pieții Centrale”, sectorul Râșcani, la intersecţia străzilor Kiev şi bulevardul Moscovei, sectorul Ciocana pe strada Ginta Latină nr.11 și sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor nr.3.

Totodată, punctele de reabilitare au fost reinstalate în raioanele Bălţi, Căuşeni, Ungheni, Rezina, Cahul, Hânceşti, şi UTA Gagauzia.

Corturile anticaniculă vor lucra zilnic, de la ora 11:00 pînă la 18:00. La punctele de reabilitare oamenii pot bea apă și se pot proteja de temperaturile ridicate.

Punctele de reabilitare vor funcționa în condiții meteo nefavorabile, atunci cînd temperatura aerului va depăși +32 grade celsius.

La fiecare punct de reabilitare se vor afla salvatorii IGSU pentru acordarea asistenței necesare oamenilor aflați în dificultate.

IGSUIGSU

IGSUIGSU

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: