image
Sursa foto: Getty Images

Lewandowski a decis să plece de la Bayern: Bild scrie că transferul e iminent

Robert Lewandowski e mai decis ca oricând să plece de la Bayern Munchen în această vară. Germanii de la Bild susţin că golgheterul campioanei Germaniei a solicitat să poarte o discuţie cu conducerea lui Bayern după revenirea din vacanţă, în care să solicite să fie lăsat să plece.

Atacantul polonez simte că nu este susţinut de club. Lewandowski a fost cel mai criticat fotbalist după eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor, după "dubla" cu Real Madrid, iar "Lewa" crede că Bayern nu a făcut nimic pentru a-l apăra.

Lewandowski a fost criticat şi după eliminarea prematură a Poloniei de la Cupa Mondială. Atacantul în vârstă de 29 de ani nu a înscris deloc în cele trei meciuri din grupă, cu Senegal, Columbia şi Japonia.

Robert Lewandowski se află de patru ani la Bayern. A sosit liber de contract în 2014, de la Borussia Dortmund, iar în prezent este evaluat de transfermarkt.de la 85 de milioane de euro. El a solicitat să plece, iar Bild scrie că transferul său este iminent.

Real Madrid a părut foarte interesată în ultimul an de transferul lui Lewandowski, care mai are contract până în 2021 cu Bayern.

Polonezul a marcat 151 de goluri în 195 de meciuri disputate pentru bavarezi, în toate competiţiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: