image
Sursa foto: Facebook/Alexandru Slusari

Nici la Anenii Noi, întâlnirea opoziției cu oamenii nu a trecut fără provocatori de la PD: „Regimul vrea confruntări civile”

Reprezentanții partidului de guvernare încearcă cu orice chip să saboteze întâlnirile cu oamenii, organizate de liderii Mișcării de Rezistență Națională.

„Fiind în stare de disperare, regimul recurge la cele mai mârșave metode de luptă cu opoziția pentru a provoca confruntări civile”, afirmă vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, care a mers astăzi împreună cu liderul formațiunii, Andrei Năstase, în satul Telița, raionul Anenii Noi.

La întâlnirea cu oamenii a venit și un reprezentant al PD care a declarat că „Năstase a fost la guvernare și a furat jumătate de țară”.

„Cu impertinență crasă un reprezentant al Partidului Democrat în Anenii Noi, Sergiu Rapcea, a încercat să zădârnicească întâlnirea noastră civilizată cu locuitorii satului Telița, la care noi minuțios am povestit despre situația în țară, Mișcare de Rezistență și marele protest din 26 august. În loc să răspundă oamenilor de ce primărița, care face parte de acest partid, n-a venit la adunare satului și a fugit peste hotare, acest individ a început să strige cu frică în glas că Năstase (atenție !) a fost la guvernare și a furat jumătate de țară. Au urmat înjurături”, a menționat Alexandru Slusari.

„Evident că subconștient acest Rapcea a vorbit despre stăpânul său proaspăt Vlad Plahotniuc-Ulinici. Încă un an în urmă Serioja era în echipa PLDM, dar dosarele penale pe fapte comise de el i-au trezit o mare și subită dragostea față de "geniu" din Grozești. Iată de ce noi am văzut azi o scenă impresionantă când omul a tremurat cu tot corpul și, totodată, insulta pe noi în maniera lui Șor pentru a depăși propria frică. Cea mai mare înșelăciune a acestor transfugi ține de o naivitate imensă precum că după trădarea lor dosarele penale dispar. Dânșii nu înțeleg că anume ei vor fi primii sacrificați de Plahotniuc la momentul potrivit”, a mai spus vicepreședintele Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

comentarii: