Helen Robinson este o femeie în vârstă de 46 de ani din orașul britanic Merseyside. Bolnavă de cancer la sân, acesta se află la spital. Acum, medicii au descoperit că boala s-a extins la plămâni. Femeia a aflat că mai are doar două săptămâni de trăit, notează periodicocorreo.com.mx, citat de libertate.ro.

Soțul lui Helen, Stephen, a deschis, pe Gound Found Me, o pagină prin care încearcă să strângă fonduri pentru a pregăti înmormântarea, dar și pentru ca Helen să poată petrece, în avans, Crăciunul în avans alături de fiicele sale – Ellie, de 13 ani, Sophie, de 10 ani, și Jessica, în vârstă de opt ani. Obiectivul este ca Stephen să poată strânge 2.900 de lire sterline.

„Ne-am petrecut jumătate din viață împreună. Am plâns de multe ori, pentru că am fost împreună de când eram adolescenți și ne-am căsătorit când aveam 20 de ani. Ea este dragostea vieții mele și pur și simplu nu știu ce voi face. fac tot ce îmi stă în puteri pentru a strânge fiecare bănuț astfel să pot să-i ofer lui Helen și fetelor un Cărciun fericit.

Vreau ca măcar atunci ele să zâmbească pentru că acum plâng în fiecare zi”, a scris Stephen pe pagina Gound FoundMe. Povestea lui Helen și a lui Stephen a impresionant o grămadă de oameni, care s-au grăbit să facă donații. Până acum s-au adunat în cont peste 3.000 de lire sterline.