image
Sursa foto: ortodox.md

Un artist a murit pe scenă: „S-a oprit, şi-a cerut scuze şi a închis ochii”

Cântărețul american David Olney, 71 de ani, a murit pe scenă, sâmbătă seară, în timpul unui spectacol care a avut loc în cadrul unui festival din Florida (Statele Unite ale Americii).

Conform BBC, artistul era în mijlocul unui cântec când și-a cerut scuze, și-a închis ochii și a tăcut pentru totdeauna, au declarat doi dintre cântăreții care concertau alături de David Olney. În momentul fatidic, David Olney avea un dialog muzical cu cântăreaţa Amy Rigby. ”Olney era în mijlocul celei de-a treia melodii când s-a oprit, și-a cerut scuze și și-a închis ochii”, a notat pe Facebook Amy Rigby.

David Olney – InstagramDavid Olney – Instagram

Aceasta a adăugat „Stătea nemișcat, în picioare, cu chitara în mână, purtând o pălărie imensă și o frumoasă geacă ruginie de căprioară”. Aflat, la rândul său, pe scenă, Scott Miller a declarat: „David s-a oprit, a spus: ”Îmi pare rău”, apoi și-a pus barbia la piept. L-am dat jos și am încercat tot posibilul să-l reînviem până când au sosit doctorii de pe ambulanță.

Lumea a pierdut un om bun, dar încă avem muzica lui. Și încă inspiră”. David Olney a decedat din cauza unui atac de cord suferit în timpul concertului care-l susținea la Florida, scrie Libertatea.ro.

David Olney a fost un membru marcant al scenei muzicale din Nashville, iar melodiile sale au fost înregistrate de o serie de vedete country și folk. La începutul anilor 1980, el a format o trupă de rock numită The X-Rays înainte de a începe o carieră solo și a lansat mai mult de 20 de album.

Noutăţile partenerilor

comentarii: