image
Sursa foto: Profimedia

Robert Lewandowski a vorbit în premieră despre plecare: ”E foarte posibil să fi fost ultimul meu meci la Bayern”

Robert Lewandowski a fost integralist în Wolfsburg - Bayern 2-2, meci în care a marcat un gol și la finalul căruia a vorbit în premieră despre posibila plecare de la campioana Germaniei.

Atacantul polonezul a transmis că duelul cu Wolfsburg a fost, foarte probabil, ultimul său meci pentru Bayern Munchen și că va discuta cu cei din conducere în viitorul imediat apropiat, pentru a fi găsită o soluție benefică pentru ambele părți.

”E foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meu meci la Bayern. Nu pot să spun 100%, dar se poate să fi fost. Vrem să găsim cea mai bună soluție pentru mine și pentru club”, a declarat Robert Lewandowski.

Înaintea partidei, Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern, anunța că Robert Lewandowski le-a comunicat celor din conducere că vrea să plece.

”Am discutat cu Lewandowski. În timpul conversației, m-a informat că nu a vrut să accepte oferta noastră de prelungire a contractului și că i-ar plăcea să plece.

Mi-a spus că își dorește să încerce ceva nou, dar poziția noastră nu s-a schimbat, Lewa are contract până la data de 30 iunie 2023. Acesta este un lucru cert”, a spus Hasan Salihamidzic.

Echipa care și-a manifestat interesul pentru a-l aduce pe Robert Lewandowski este Barcelona, aflată în căutarea unui atacant prolific.

În ultimele luni, s-a vorbit inclusiv că părțile au ajuns deja la un acord și că mai este nevoie doar ca Barcelona să se înțeleagă cu Bayern Munchen.

Citeşte mai mult despre

comentarii: