image
Sursa foto: Profimedia

”Nu mi-ar plăcea deloc!” Un jucător de la Real Madrid critică inițiativa FIFA de a organiza Cupa Mondială o dată la doi ani

FIFA își continuă demersul de a schimba fotbalul și, recent, a început să lucreze la modificarea formatului Campionatului Mondial.

Forul mondial vrea să organizeze cea mai prestigioasă competiție internațională o dată la doi ani.

Gareth Bale nu este încântat de inițiativa FIFA de a restructura calendarul competițional și de a organiza Cupa Mondială o dată la doi ani.

Jucătorul de la Real Madrid este de părere că această schimbare ar lua din prestigiul competiției, iar turneul final nu ar mai fi perceput ca fiind special.

”Îmi place tradiția Cupei Mondiale organizate o dată la patru ani. Are un prestigiu, la fel ca Jocurile Olimpice care au loc o dată la patru ani. Este mai special dacă nu se întâmplă prea des. Nu mi-ar plăcea deloc să fie organizată o dată la doi ani.

Cred că s-ar pierde puțin din istorie. Faptul că nu va avea loc în următorii patru ani și că va trebui să așteptăm până la următoarea ediție o face mai prestigioasă”, a declarat Gareth Bale, citat de The Guardian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: