image
Sursa foto: Getty Images

Abia transferat de Barça, Vidal atacă deja Realul: Cu VAR, Bayern avea două Ligi ale Campionilor în plus

Proaspăt transferat la FC Barcelona, Arturo Vidal se pune bine cu fanii catalanilor şi îi atacă pe rivalii de la Real Madrid. Chilianul acuză clubul din capitala Spaniei că a cucerit ultimele două trofee UEFA Champions League cu ajutorul arbitrilor.

Mijlocaşul de 31 de ani a ajuns pe Camp Nou de la Bayern Munchen, echipă eliminată de Real Madrid în ultimele două ediţii ale Ligii Campionilor, de fiecare dată după controverse uriaşe legate de arbitraj. Vidal susţine că dacă sistemul VAR ar fi fost implementat în UCL, bavarezii ar fi mers mai departe şi ar fi câştigat trofeul.

"Vreau să câştig totul aici şi, evident, în special Champions League. Cu arbitrajul video, Bayern Munchen ar fi avut două Ligi ale Campionilor în plus", a declarat sud-americanul, într-un interviu pentru Mundo Deportivo.

Arturo Vidal a disputat o singură finală de UCL de-a lungul carierei, în 2015, când juca la Juventus. Italienii au pierdut însă, scor 1-3, chiar în faţa noii sale echipe, FC Barcelona.

Chilianul nu se mulţumesşte doar cu cel mai râvnit trofeu european, ci vrea să-şi completeze palmaresul şi cu alte titluri.

"Sunt într-o echipă nouă şi mi-ar plăcea să câştig La Liga. Sunt titluri noi pentru mine şi ţin mult la ele", a explicat "King Arturo".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: