image
Sursa foto: CNN

Figurile din ceară ale ducilor de Sussex, de la Madame Tussauds, vor fi separate de cele ale membrilor familiei regale

Figurile de ceară ale ducilor de Sussex au fost îndepărtate de lângă cele ale celorlalți membri ai familiei regale, au anunțat reprezentanții Muzeului Madame Tussauds din Londra.

Ducii de Sussex, prințul Harry și Meghan Markle, au anunțat că renunță la rangul de membri „seniori” ai Casei regale britanice fără să se fi consultat înainte cu regina Elisabeta a II-a și cu prințul William, relatează BBC. După anunțul făcut de Harry și Meghan, muzeul a decis înlăturarea statuilor de lângă cele ale membrilor familiei regale, relatează digi24.ro.

"Alături de restul lumii, și noi am reacționat la știrile surprinzătoare potrivit cărora ducele și ducesa de Sussex vor face un pas înapoi ca „membri seniori” ai familiei regale", a declarat Steve Davies, director general al muzeului Madame Tussauds. „Începând de azi, figurile ducilor de Sussex nu vor mai apărea alături de restul membrilor familiei regale. Fiind două dintre cele mai populare figurine vor rămâne expuse la Madame Tussauds”. Aceeași soartă o vor avea și figurile de la Muzeul Madame Tussauds din New York.

Harry şi Meghan au anunțat pe Instagram că au hotărât să renunţe la rangul de membri seniori ai Casei regale, ceea ce înseamnă că cei doi fac un pas în spate şi se distanţează.

Ducii îşi vor împărţi timpul între Marea Britanie şi America de Nord şi mai spun că vor munci pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar.

Decizia vine după mai multe luni în care jurnaliştii au vorbit pe larg despre o răcire a relaţiilor între Harry, fratele său, William şi regina Elisabeta a doua. Cea mai recentă dovadă a fost de Crăciun, când ducii de Sussex şi-au petrecut sărbătorile în Canada.

Noutăţile partenerilor

comentarii: