image
Sursa foto: OMS Moldova

Mesajul unei femei infectate cu COVID-19: „S-a năpustit asupra mea, a lovit și în mama mea; În 3 zile a secerat-o”

O femeie depistată cu COVID-19 în Republica Moldova mărturisește clipele prin care trece și vine cu un mesaj către oameni.

„ Coronavirus mi-a schimbat viața! Vreau să fiu înțeleasă corect! E ora 4.20 și eu nu mai dorm, privesc în paravanul spitalului care îmi va fi casă pentru nu știu cât timp.

S-a năpustit acest virus asupra mea și a lovit în cel mai drag om al vieții mele, MAMA mea, îngerul meu, suntem ambele confirmate cu Covid-19! Sunt închisă, sunt izolată nu pot să fiu lângă mama mea, care în 3 zile pur și simplu a secerat-o (starea este extrem de gravă). Eu stau în alt spital unde sunt supusă tratamentului, iar tatăl meu așteaptă rezulatatul testului!

Oameni buni, vreau să un fac apel pentru toți cei din lista mea de prieteni, spuneți și voi la rândul vostru celor dragi să stea acasă, nu mai riscați sănătatea dvs și a celor dragi pentru nimic în lumea asta!

O rugăminte, una mică doar, vă îndemn pe fiecare din voi, măcar o clipă să-i transmiteți mamei un gând pozitiv însoțit de energie pozitivă! Medicii se luptă pentru ea fiecare secundă, e lupta contracronometru și lupta cu inamicul necunoscut încă pentru întreg sistemul medical global!

Vă implor să fiți vigilenți la maxim, nu mai contează nimic la moment, că ești sărac sau bogat. Virusul nu alege”, a scris pe pagina sa de Facebook Tatiana Bujor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: