image
Sursa foto: maib.md

Maib alături de CNOS te invită la Ziua Sportului și a Mișcării Olimpice

În a treia sâmbătă a lunii mai Republica Moldova marchează Ziua Sportului și a Mișcării Olimpice. Pentru că echipa maib este adepta unui stil de viață activ, susținând mișcarea, sportivii de performanță și organizarea activităților sportive în societate, alături de Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS), banca te invită să participi la „Starturi Olimpice”. Evenimentul se va desfășura pe 21 mai în Parcul Valea Morilor din capitală, iar tu ești binevenit(ă) să te alături.

Zeci de elevi din școlile municipale vor participa la „Cursa Olimpică”, una dintre activitățile din program, organizată de Federația Sportului Școlar. Alături de președinții și antrenorii Federațiilor Naționale Sportive, la eveniment vor concura copiii și adolescenții medaliați la competiții naționale și internaționale, inclusiv participanți la Jocurile Olimpice. Te invităm să-i susții și să te bucuri de succesele pe care le vor înregistra.

Iulia Bogușevschi, Șefă Comunicare Corporativă maib:

„Am mai spus-o, sportul este despre sănătate, stare de bine, dezvoltare armonioasă, zâmbete și socializare, iar pe 21 mai este o ocazie în plus să ne convingem de acest lucru. De altfel, prin tot ceea ce facem, încurajăm valorile sănătoase în societate, promovând sportul, modul activ de viață, alimentația echilibrată atât în cadrul maib, cât și prin prisma proiectelor pe care le susținem în comunitate. Țin să mulțumesc echipei Comitetului Național Olimpic și Sportiv pentru parteneriatul longeviv, de peste 20 de ani cu maib, pentru entuziasmul și eforturile comune orientate pentru promovarea sportului de performanță în Republica Moldova”.

Ziua Sportului și a Mișcării Olimpice se va desfășura inclusiv în mai multe localități din țară. Diverse competiții și concursuri vor fi organizate de Agențiile Teritoriale Olimpice și Sportive. Contactează autoritățile locale, află programul evenimentului și alătură-te în hora activităților sportive.

Alăturându-se evenimentului „Starturi Olimpice”, maib continuă să susțină dedicația, profesionalismul, și succesele tuturor actorilor din lumea sportului. Dacă și tu împărtășești aceleași valori și crezi că sportul are un rol important într-o societate sănătoasă, ești invitat să te alături sâmbătă, 21 mai, începând cu ora 10:00, în Parcul Valea Morilor, pentru a promova mișcarea, spiritul de echipă și modul activ de viață.

Despre maib

Maib promovează spiritul sportiv şi valorile olimpice în Moldova, contribuie la popularizarea sportului şi a modului activ şi sănătos de viaţă, sprijinind mai multe proiecte şi activităţi din acest domeniu. De peste 20 de ani, banca este partener al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), alături de care premiază anual olimpicii care demonstrează performanţe la diverse competiţii pe arena naţională şi internaţională. Prin prisma comunităţilor interne formate din angajaţi ai băncii (de fotbal, tenis, volei, alergători), maib îşi propune să inspire societatea să adopte un mod sănătos de viaţă şi activ la superlativ.

Noutăţile partenerilor

comentarii: