image
Sursa foto: Getty Images

Aștept ca cele două cluburi să se înțeleagă: Eden Hazard și-a anunțat plecarea la Real Madrid

Eden Hazard a făcut spectacol total la ultimul său meci pentru Chelsea. Mijlocașul de 28 de ani a spus după meci că se va despărți de londonezi.

”Da, cred că este un rămas bun! Dar nu știi niciodată în fotbal. Visul meu a fost să joc în Premier League și am făcut asta pentru 7 ani minunați. Decizia a fost luată. Aștept ca cele două cluburi să se înțeleagă”, a spus Hazard, la finalul partidei de la Baku.

În cele șapte sezoane petrecute la Chelsea, Hazard a adunat 352 de meciuri, 110 goluri, 81 de pase decisive și șase trofee. Contra rivalei Arsenal, acesta a reușit dubla și a oferit și un assist.

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a recunoscut recent că şi-l doreşte pe fotbalistul lui Chelsea. "Pe Hazard am încercat să-l recrutăm de mai mulţi ani, însă am speranţa că-l vom putea aduce în acest an", a declarat Perez pentru postul de radio Onda Cero.

Real Madrid ar urma să plătească 100 de milioane de euro pentru transfer, în condiţiile în care belgianul mai are doar un an de contract cu Chelsea.

Eden Hazard a refuzat în trei rânduri, prelungirea contractului cu Chelsea, iar principalul motiv a fost dorința de a juca la Real Madrid, sub conducerea lui Zinedine Zidane.

Eden Hazard nu s-a ferit să își declare admirația pentru antrenorul care a câștigat cu "galacticii" trei trofee ale UEFA Champions League consecutive. "Nu sunt jucătorul lui Real Madrid, dar ca fan al lui Zidane, sunt foarte bucuros că s-a întors. Fotbalul avea nevoie de el", a declarat Eden Hazard, cu câteva luni în urmă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: