image
Sursa foto: fifa.com

Argentina şi-a făcut încălzirea pentru Mondial: Victorie la scor cu Haiti

Argentina şi-a făcut încălzirea pentru Mondialul din Rusia azi noapte, cu Haiti. Trupa lui Messi a defilat şi a învins cu un categoric 4-0.

Amicalul dintre Argentina şi Haiti s-a disputat în Buenos Aires. Starul catalanilor, Leo Messi, a fost într-o mare formă şi a fost autorul unui hat-trick. "Extraterestrul" a deschis scorul în minutul 17, dintr-un penalty, apoi a mai înscris de două ori, în minutele 58 şi 66, iar Sergio Aguero a stabilit scorul final, în minutul 69.

Partida a fost dominată cap-coadă de selecţionata pregătită de către Sampaoli. Argentina a avut o posesie de 76% şi 21 de ocazii de gol, spre deosebire de haitieni, care au avut doar una singură tot meciul.

Argentina va întâlni săptămâna viitoare Israel în ultimul meci de pregătire înainte de Cupa Mondială, care va debuta pe 16 iunie.

Ce echipă a trimis în amicalul cu Argentina Jorge Sampaoli: 4-3-3. Caballero, Salvio, Otamendi, Fazio, Tagliafico - Mascherano, Lo Celso, Lanzini - Messi, Higuain, Di Maria.

Au mai jucat: Acuna, Aguero, Banega, Meza, Pavon şi Rojo.

Naţionala lui Sampaoli va întâlni Islanda în primul meci de la Mondial în grupă, după care vor urma partidele împotriva Croaţiei şi Nigeriei.

Argentina pare că revine în formă după înfrângerea cu 6-1 în faţa Spaniei, dar Messi a afirmat faptul că pumele nu se numără printre favoriţii Mondialului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: