image
Sursa foto: thesun.co.uk

Plan nebunesc pus la cale de un gigant: Mbappe şi Haaland, transferaţi unul după altul

Real Madrid vrea ca Erling Haaland şi Kylian Mbappe să facă pereche în atacul formaţiei de pe Santiago Bernabeu, anunţă presa spaniolă.

Luni, Marca anunţă pe prima pagină că Real Madrid a stabilit planul pentru aducerea celor mai buni tineri fotbalişti ai Europei pe Santiago Bernabeu. Astfel, Real Madrid va încerca să îl transfere pe atacantul norvegian în vara acestui an, pentru ca în vara anului 2021 să îl aducă şi pe Kylian Mbappe. "E dificil, dar nu imposibil", consideră conducerea echipei din capitala Spaniei, potrivit sursei amintite.

Transferat în iarnă de la Salzburg, pentru 20 de milioane de euro, după evoluţiile excelente avute pentru formaţia austriacă, Haaland (19 ani) a impresionat şi la Dortmund. 12 goluri a reuşit atacantul norvegian, în primele 11 apariţii pentru echipa germană, căreia îi va fi greu să îl păstreze pe Westfalenstadion şi din vară. Conform Marca, Haaland are o clauză de reziliere a contractului cu Dortmund de 75 de milioane de euro, clauză valabil însă doar pentru câteva cluburi, printre care şi Real Madrid.

În privinţa lui Mbappe, lucrurile sunt mai complicate, cu toate că, recent, fostul internaţional francez Jerome Rothen a dezvăluit că afacerea transferului campionului mondial la Real Madrid ar fi fost aproape gata înainte ca pandemia de COVID-19 să bage în criză fotbalul european. Astfel, Real Madrid va mai aştepta un an, iar în 2021 va încerca să îl aducă pe Bernabeu şi pe Mbappe. Francezul va intra, atunci, în ultimul an de contract cu parizienii.

În vârstă de 21 de ani, Kylian Mbappe joacă la PSG din vara anului 2017, atunci când a fost adus de la AS Monaco, în schimbul sumei de 145 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: