image
Sursa foto: Instagram

L-au îmbrăcat pe Buffon în Superman iar acum sunt buni de plată. Probleme la Parma

Gianluigi Buffon (43 de ani) a semnat vara trecută cu Parma, club la care activează în prezent și Dennis Man (23 de ani) iar oficialii italienilor au făcut din acest lucru un eveniment.

Portarul a fost îmbrăcat în costunmul lui Superman, aceasta fiind tema principală a prezentării. Cei de la Parma nu au realizat că nu dețin drepturile de imagine ale acestui personaj iar acum sunt buni de plată.

Cei de la Warner Bros Entertainment s-au sesizat și i-au contactat pe omologii de la Parma. După mai multe runde de negocieri, între avocați, s-a ajuns la concluzia că italienii trebuie să le achite americanilor o amendă în valoare de 15.000 de euro, susțin jurnaliștii de la gazzetta.it.

Buffon anunță că viitorul său la Parma nu este sigur. Fotbalistul italian spune că nu ar zice nu unei experiențe în Mexic sau Statele Unite, ori ca jucător, ori ca antrenor.

"Mi-aș dori să joc în Mexic sau Statele Unite. E posibil orice în viitor, fie să fiu acolo ca jucător, fie ca antrenor. Faptul că nu am câștigat Champions League încă mă ține motivat. Dacă aveam acest trofeu, sigur mă lăsam demult.

Îmi plac Oblak, Courtois, Neuer, Ter Stegen și Donnarumma. Ne am un top, dar cred că Donnarumma poate trece la un alt nivel. Are potențialul ăsta", a spus Gianluigi Buffon, conform Skysports.

Crescut de Parma, Buffon a revenit în vară la clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

Italianul o părăsea pe Parma în 2001, când Juventus plătea pentru serviciile sale o sumă record pentru un portar la vremea aceea, 53 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: