image
Sursa foto: jurnal.md

După ce a fost a fost prins beat la volan, Maradona a mai provocat un scandal: Este cel mai mare laș

Diego Armando Maradona o ține dintr-un scandal în scandal. Astfel, după scenele de la Campionatul Mondial, când a fost cărat pe brațe la finalul meciului dintre Argentina și Nigeria și după imaginile șocante când a fost surprins băut la volan, "El Pibe D'Oro" a făcut scandal într-o emisiune TV.

De această dată, ținta lui Maradona a fost propriul nepot, Walter Christian Machuca. Prezent la o emisiune TV, acesta a criticat relația pe care Maradona o are cu Rocio Oliva (29 de ani). Maradona a intervenit prin telefon la Canal 9 și a lansat acuzații dure la adresa nepotului său. Astfel, fostul campion mondial l-a acuzat pe Walter Christian Machuca că i-a distrus mai multe mașini și chiar de furt.

"El este o persoană pe care propria mama nu îl poate vedea și pe care nu l-am mai văzut de mult timp. Mi-a distrus multe dintre mașini. Este cineva care chiar a furat și bani de la mine. Este cel mai mare laș din lume pentru că se ascunde. Cum poti să vorbesti despre mine când mama ta nu vrea asta? Eu mă voi căsători când vreau. Când mă voi căsători, voi cere mana lui Rocio. O să îi cer ei mâna și nu ție" a atacat Maradona.

Diego Armando Maradona rămâne un personaj controversat și ultima apariție publică a fostului mare decar argentinian a ridicat din nou mari semne de întrebare. Aflat în țara natală, Maradona a fost surprins la volan deși se afla clar sub influența băuturilor alcoolice și abia putea să lege câteva cuvinte. Fostul decar al Argentinei se află în țara natală și a oprit mașina pentru a răspunde la câteva întrebări pentru reporterul unei emisiuni mondene. „El Pibe de Oro” fost însă înțeles cu greu atât de reporter cât și de cei aflați în studioul emisiunii, care și-au aruncat priviri nedumerite în timp ce Maradona vorbea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: