image
Sursa foto: Boca Juniors, rețineri

Poliția a reținut toți jucătorii și stafful de la Boca Juniors după bătaia de la meciul cu Atletico Mineiro

Jucătorii și staff-ul celor de la Boca Juniors au fost reținuți de poliție după haosul creat la meciul cu Atletico Mineiro.

Aceștia au fost nevoiți să depună mărturie la sediul poliției din Bahia, acolo unde au stat aproape toată noaptea și au ratat astfel zborul de întoarcere în Argentina.

Două autocare au fost parcate în fața unității de poliție, pentru a asigura mai multă securitate jucătorilor. După ce au depus mărturie, jucătorii și stafful de la Boca Juniors s-au întors la hotel.

Potrivit presei braziliene, cei de la Atletico Mineiro au spus că mijlocașul Sebastian Villa (25 de ani) și fundașul Zambrano (32 de ani) vor rămâne în arest, însă această informație nu a fost confirmată.

În plus, au fost puși sub acuzare Izquierdoz, Rojo, Pavón și Briasco.

Boca Juniors a fost eliminată de Atletico Mineiro în optimile Copei Libertadores, la loviturile de departajare (1-3), însă apoi a urmat un scandal monstru. După finalul meciului, jucătorii de la Boca Juniors au făcut prăpăd la vestiare, au devastat torul și i-au luat la bătaie pe rivali.

În plus, argentinienii s-au bătut și cu poliția braziliană. Fost jucător la Manchester United, Marcos Rojo a fost filmat în timp ce lovea cu pumnul un membru din stafful lui Atletico Mineiro, în zona vestiarelor.

De la vestiarul arbitrilor, jucătorii lui Boca Juniors s-au îndreptat spre vestiarul adversarilor. Fotbaliștii au spart tot ce au prins în cale și i-au lovit cu pumnii pe rivalii găsiți pe drum. Forțele de ordine au fost luate prin surprindere, însă au intervenit în cele din urmă.

"Când ei erau în vestiar, a apărut o persoană în costum, care i-a împins pe băieți și i-a insultat. Polițiștii au dat cu gaze în fața jucătorilor. Deci te gazează. Tu ce faci? Te aperi, sau îi lași să te agreseze? Am văzut că președintele a aruncat cu sticle, iar poliția nu le zicea nimic lor. Acesta e adevărul", a spus președintele de la Boca Juniors, Juan Roman Riquelme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: