image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe, marele obiectiv al lui Real Madrid pentru 2021!

Real Madrid nu a făcut niciun transfer în perioada de mercato recent încheiată, situație fără precedent în ultimii 40 de ani, dar pregătește o adevărată lovitură pentru anul viitor.

Spaniolii de la Mundodeportivo susțin că Real Madrid a ales să nu cheltuie niciun ban în această vară pentru a ataca ”pista Kylian Mbappe” înaintea startului stagiunii viitoare.

Pe lângă faptul că nu a adus niciun jucător nou, Real Madrid a și cedat mai mulți fotbaliști cu salarii mari în această vară, tocmai pentru a ”elibera” bugetul în vederea transferului lui Mbappe.

Jucători precum Gareth Bale, James Rodriguez sau Achraf Hakimi, cu salarii considerabile, au plecat în ultima perioadă de mercato la Tottenham, Everton, respectiv Inter.

Kylian Mbappe mai are contract doi ani cu PSG și le-ar fi comunicat deja oficialilor parizieni că nu este interesat de o prelungire a angajamentului, tocmai pentru a începe o nouă provocare în carieră, iar varianta Real Madrid, unde ar putea fi antrenat de Zinedine Zidane, pare cea mai aproape de realitate.

Conform sursei citate anterior, ”afacerea Kylian Mbappe” ar putea să o coste pe Real Madrid 200.000.000 de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: