image
Sursa foto: Getty Images

PSG îi propune un schimb Barcelonei! Îl lasă pe Neymar înapoi pe Camp Nou, dar vrea doi "grei" ai catalanilor

Barcelona vrea să-l readucă pe Neymar (29 de ani), care amână momentul semnării noului contract pe care PSG i l-a pus în faţă, deşi părţile au un acord verbal, iar parizienii s-au orientat şi ei în curtea catalană şi au ales doi jucători pe care îi vor la schimb cu brazilianul. PSG îi vrea pe Dembele (23 de ani) şi Antoine Griezmann (30 de ani).

Contractul lui Neymar cu PSG se termină în vara lui 2022, peste un an, şi chiar se spune că părţile au bătut palma pentru reînnoirea înţelegerii până în 2026, semnarea contractului întârzie. Asta deoarece jucătorul aşteaptă mişcări de trupe din partea Barcelonei, care speră să-l readucă pe brazilian pe Camp Nou.

Revenirea lui Neymar pe Camp Nou e o mutare cu dublu câştig pentru Barcelona. Primul ar fi că formaţia catalană câştigă un jucător foarte bun, poate Top 3 în lume, iar al doilea câştig ar fi că prin revenirea lui Neymar Messi ar fi mult mai uşor de convins să-şi prelungească, la rândul său, contractul cu Barcelona. Francezii anunţă că PSG a aflat de intenţia Barcelonei de-al readuce pe Neymar, iar în schimbul brazilianului i-a ceurt în schimb pe Dembele şi Griezmann, doi "grei" din echipa catalană.

Presa din Spania a aflat, marţi, că Joan Laporta e aproape de bate palma pentru un contract de sponsorizare de 500 de milioane de euro, bani care ar urma să fie folosiţi pentru a prelungi contractul lui Messi şi pentru transferul lui Neymar înapoi pe Camp Nou. Neymar a plecat de la Barcelona în 2017, în schimbul a 222 de milioane de euro, sumă care l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: