image
Sursa foto: Profimedia

Sebastien Thill a revăzut golul cu Real Madrid de peste 100 de ori. "Am știut că putem să câștigăm meciul"

Sheriff Tiraspol este revelaţia din grupele Ligii Campionilor, după victoriile cu Şahtior Doneţk şi Real Madrid. Sebastien Thill a înscris un gol de generic în minutul 90 al partidei de pe 'Santiago Bernabeu'. Luxemburghezul a declarat că a revăzut reușita decisivă de peste 100 de ori.

Sheriff Tiraspol, debutantă în grupele Ligii Campionilor, are maximum de puncte după primele două runde (2-0 cu Şahtior și 2-1 cu Real Madrid) şi este liderul Grupei D, urmată de Real Madrid (3 puncte), Inter Milano (1 punct) şi Şahtior Doneţk (1 punct).

Sebastien Thill (27 de ani) este împrumutat la Sheriff Tiraspol de la echipa luxemburgheză Niederkorn.

"Foarte mulți prieteni au postat golul pe internet, de fiecare dată când mi-am deschis telefonul am văzut golul. Cred că l-am văzut de peste 100 de ori. Luxemburg este o țară mică și fanii au auzit acum numele meu. I-am analizat pe cei de la Real Madrid și am știut că putem să câștigăm meciul. Antrenorul nostru ne-a zis să nu ne temem de ei, să jucăm și să ne bucurăm de acest moment împotriva unei echipe mari, pe un stadion renumit, pe care am visat să jucăm.

Suntem cea mai mică echipă din Liga Campionilor și nu avem nimic de pierdut. Putem să câștigăm meciul și jucăm fără frică. Dacă am fi pierdut cu 1-0 sau cu 2-0 pe Bernabeu, toată lumea ar fi zis că e un lucru normal. Am câștigat și am scris istorie. Pentru noi a fost mai ușor de jucat, pentru că eram echipa cea mai mică.

Este cel mai frumos și mai important gol din carieră. Când eram copil, am visat să joc împotriva celor mai bune echipe din Liga Campionilor. Inițial, nu am realizat că am înscris golul victoriei pe Bernabeu. Nu punem presiune pe noi, nu ne gândim la calificare, doar la următorul meci. Cred că putem să strângem 9 sau 10 puncte, dar vrem să câștigăm toate meciurile", a spus Thill, într-un interviu pentru BBC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: