image
Sursa foto: Jurnal.md

VIDEO: Un bărbat din Chișinău a murit, după ce a fost bătut de către cinci indivizi, în satul Pelinia

Un bărbat din Chișinău a murit, după ce a fost bătut de către cinci indivizi, în satul Pelinia. Procurorii din Drochia au deschis o cauză penală pentru ”huliganism”. Unul dintre presupușii atacatori a reușit să plece la Moscova, iar doi suspecți au fost eliberați din arest. Familia celui decedat, Alexandru Babaleu, este nemulțumită de activitatea anchetatorilor și cere explicații.

Alexandru Babaleu a mers împreună cu părinții, cu sora, cu soția lui și copilul lor în satul Pelinia, la casa bunicilor. În data de 18 iulie, bărbatul a decis să facă o plimbare prin locurile unde a copilărit. Potrivit procurorilor din Drochia, nenorocirea s-a întâmplat după un schimb de replici cu un grup de localnici.

Fiind cu toții sub influența băuturilor alcoolice, din declarațiile care au fost depuse de către învinuiți, s-a iscat o ceartă între un învinuit și partea vătămată. De la aceasta s-a pornit totul”, a precizat procurorul Procuraturii Drochia, Ghenadie Andronache.

Potrivit procurorului bărbatul a fost bătut de cinci indivizi. „I-au aplicat lovituri cu pumnii, cu picioarele. Deja în cadrul urmării penale se stabilesc toate acțiunile. L-au lăsat și au plecat. A fost găsit de către persoanele din parc, care au apelat inclusiv ambulanța, care s-au prezentat la fața locului."

Alexandru Babaleu a fost găsit la pământ în dimineața zilei de luni, 19 iulie. Rudele afirmă că agresorii au lovit cât de tare au vrut.

„L-au bătut cu cruzime. Vrem dreptate pentru Alexandru. Să fie trași la răspundere, să nu se plimbe la libertate. .Dintr-o lovitură de palmă și de picior omul nu moare, nu se distruge, nu se dezbate totul în el", a declarat o rudă a familiei, Victoria Cozmolici.

Detalii șocante despre acest caz vă invităm să vedeți într-un material mai amplu duminică, la emisiunea Patrula, de la ora 19.

Noutăţile partenerilor

comentarii: