image
Sursa foto: businessmagazin.ro

Trei moldoveni, reținuți în flagrant la frontiera Leușeni pentru contrabandă cu țigări // VIDEO

Trei moldoveni cu vârstele cuprinse între 21 și 46 de ani au fost reținuți în flagrant la frontiera moldo-română pentru contrabandă cu țigări.

Totul a avut loc la data de 3 septembrie curent în zona Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni și a Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi.

Potrivit Poliției de Frontieră, au fost reținuți în flagrant doi moldoveni, dintre care unul pe partea română, având asupra sa 4 650 pachete de țigări Ashima, iar cel de-al doilea cetățean, un tânăr de 21 de ani, a fost reținut pe partea moldovenească, de către polițiștii de frontieră din Sectorul Leușeni-1.

Ulterior, în timpul căutărilor de frontieră pe direcția localității Cotul Morii, polițiștii de frontieră au identificat cea de-a treia persoană, un moldovean de 46 de ani. La reținerea acesteia a fost folosită arma din dotare, deoarece a încercat să fugă, ignorând somațiile angajațiilor Poliției de Frontieră.

În cadrul cercetărilor s-a depistat asupra sa o armă de foc încărcată, pentru care nu a putut prezenta actele necesare. Totodată, verificările adiționale au stabilit că persoana este cu antecedente penale, timp de 12 ani și-a ispășit pedeapsa pentru săvârșirea diverselor infracțiuni.

În continuare cazul este investigat în comun cu autorităţile de frontieră din România, pentru stabilirea întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: