image
Sursa foto: Getty Images

Michael Schumacher a fost mutat cu elicopterul: Doar familia a fost lângă el

Michael Schumacher a fost transportat cu elicopterul la finalul lunii decembrie, în insula Mallorca. Jurnaliștii de la revista germană Bunte au anunțat că fostul mare campion mondial și-a aniversat împlinirea vârstei de 50 de ani, alături de familie, pe 3 ianuarie 2019.

Chiar înainte de Crăciun, Schumacher a fost mutat cu un elicopter de la reședința din Elveția la vila de pe insula Mallorca. Decizia i-a aparținut familiei, care s-a gândit că schimbarea atmosferei ar putea să ajute la recuperarea germanului.

Locuința de lux din insula Mallorca a fost cumpărată de familia Schumacher cu un an în urmă și a costat 30 de milioane de euro.

Accidentul suferit de Schumacher s-a produs în decembrie 2013 la schi. Diagnosticul a fost unul grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală.

Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și până în prezent este tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: