image
Sursa foto: jurnal.md

Trei angajați de la Apă-Canal Chișinău, depistați pozitiv la COVID-19

Trei angajați de la Apă-Canal Chișinău au fost depistați pozitiv la prezența coronavirusului de tip nou. Acum 28 de persoane se află în carantină, iar alte 13 urmează a fi suspuse aceluiași regim.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de către directorul instituției Anatol Lichii. Una dintre persoanele infectate a fost confirmată pe data de 28 martie.

Directorul instituției ne-a comunicat că celelalte două persoane infectate cu COVID-19 nu au mai venit la servici de pe data de 23 și 27 martie. Acum în instituție se interprind zilnic măsuri de dezinfectare.

Anatol Lichii atrage atenția consumatorilor că calitatea apei nu va avea de suferit din acest motiv.

Amintim că numărul persoanelor infectate cu COVID-19 în Republica Moldova este de 353. Printre cei infectați se numără și 22 de copii, dar și șase gravide.

Din numărul total de cazuri confirmate, 73 sunt de import din Rusia, Ucraina,Italia, Franța, Elveția, Marea Britanie, România, Cehia, Germania, Bulgaria, Belarus, iar 280 sunt cu transmitere locală. Este vorba despre următoarele localități: Chişinău, Cahul, Ialoveni, Ştefan Vodă, Sângerei, Anenii Noi, Cantemir, Nisporeni, Orhei, Taraclia, Strășeni, Hânceşti, Soroca, Căuşeni, Bălți, Râșcani și stânga Nistrului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: