"Vreau să le cer scuze tututor pentru comportamentul meu scandalos. Îmi e foarte rușine de tot ce am făcut" ar fi precizat Kokorin imediat după audieri. "Încă o dată țin să-mi cer public scuze pentru tot ce s-a întâmplat, în special victimelor acțiunilor mele scandaloase. Sunt gata să suport consecințele faptelor mele" a adăugat Mamaev.

Cei doi internaționali ruși riscă acum ani grei de închisoare. Alexander Kokorin și Pavel Mamaev au fost acuzați de huliganism și pot sta până la 5 ani în spatele gratiilor. Chiar și în cazul în care nu vor ajunge după gratii, pare greu de crezut că vor mai avea un viitor în fotbalul profesionist. Ambii au fost dați afară de echipele unde activau.

Kokorin și Mamaev nu sunt la primul scandal care ține capul de afiș în presa internațională. În 2016, după parcursul rușinos al Rusiei la Euro 2016, cei doi ar fi cheltuit 250.000 de euro pe 500 de sticle de șampanie, la o petrecere, în Monte Carlo. La acea vreme inclusiv președintele Vladimir Putin a reacționat și a catalogat drept rușinos comportamentul celor doi, asta deși Kokorin și Mamaev au negat acuzațiile.