image
Sursa foto: asp.gov.md

Reguli noi la solicitarea extraselor din registrul bunurilor imobile începând cu 15 aprilie

Agenția Servicii Publice anunță despre reguli noi în ceea ce privește serviciile cadastrale prestate în cadrul Centrului Multifuncțional Chișinău 2, situat pe strada Pușkin nr. 47.

Astfel, furnizarea informației din cadastrul bunurilor imobile va fi efectuată conform sistemului „rând electronic”, iar restul serviciilor cadastrale vor fi prestate exclusiv în baza programării prealabile. Acest lucru va duce la eficientizarea procesului de fluidizare a rândurilor.

Începând cu 15 aprilie, vor fi puse în aplicare modificările privind serviciile de furnizare a informației din cadastrul bunurilor imobile conform rândului electronic. Pentru aceasta, în oficiu au fost repartizate două ghișee la care se vor deservi în special persoanele care solicită extrase din registrul bunurilor imobile. Totodată, serviciile respective sunt disponibile în regim online.

Din data de 22 aprilie curent, serviciile și lucrările cadastrale se vor efectua doar în baza programării prealabile. În acest sens, ASP a mărit de cinci ori numărul persoanelor ce pot fi programate zilnic. Drept urmare, vor fi deservite cu o sută de persoane mai mult comparativ cu vechiul sistem.

Până acum, capacitatea programării prealabile la serviciile date a fost în medie de 25 de persoane pe zi.

Programarea prealabilă poate fi realizată direct la Biroul de informații și secretariat al CM Chișinău 2, pe pagina oficială a instituției www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact 14909, (+373 22) 25-70-70.

De menționat că persoanele juridice din municipiul Chișinău care solicită mai mult de cinci servicii cadastrale, sunt deservite, în baza programării prealabile, la Centrul Multifuncțional Chișinău 3, str. M. Sadoveanu nr.17..

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: