image
Sursa foto: Getty Images

Cresc şansele pentru o mutare spectaculoasă! Gareth Bale, transferul anului în Premier League?

El Mundo Deportivo scrie că Gareth Bale ar putea pleca în această vară de la Real Madrid şi ar putea semna cu Tottenham.

Dorit cu insistenţă de Jose Mourinho, Gareth Bale poate fi protagonistul celui mai spectaculos transfer al verii. Starul galez nu mai este dorit de Real Madrid, iar oficialii blanco l-au pus deja pe lista de transferuri.

Aici intervine Mourinho şi dorinţa sa de a lucra cu Bale. L-a vrut încă din 2012, pe vremea când portughezul o antrena pe Real Madrid, iar Bale juca la Tottenham. Apoi, l-a cerut la Manchester United, dar "diavolii" nu au putut să-l mişte de la Madrid. Acum, Mourinho încearcă pentru a treia oară transferul lui Bale şi, scriu spaniolii, acum are şanse mult mai mari.

Real Madrid vrea să scape de salariul uriaş al unui jucător pe care Zinedine Zidane nu-l mai are la suflet. Singurul obstacol real în care mutării este Daniel Levy, preşedintele lui Tottenham, care nu pare dispus să acopere nici măcar jumătate din cele 18 milioane pe care Bale le are acum la Real Madrid.

Fostul manager al lui Spurs, Harry Redknapp sare în sprijinul lui Mourinho şi pune presiune pe conducerea londonezilor: "Son, Dele Alli, Bale şi Harry Kane? Wow, sună incredibil. Deja dacă faci mutarea asta, Tottenham devine dintr-o candidată la primele 4 locuri, la o candidată la titlu. Asta vrea Mourinho şi cred că are dreptate!"

El Mundo scrie că Tottenham şi Real Madrid ar urma să discute în perioada următoarea super mutarea lui Bale. Ar fi cireaşa de pe tort pentru Mourinho, care i-a adus în această vară pe Joe Hart, Pierre Hojberg şi Doherty.

Bale, transfer de doar 25 de milioane de euro

Dacă anul trecut, Florentino Perez solicita 100 de milioane de euro pentru transferul său acum, şeful de pe Bernabeu este dispus să-l lase pe Bale să plece pe o sumă de patru ori mai mică. Pentru 25 de milioane de euro, Bale poate ajunge la un alt club.

În ciuda faptului că toţi oficialii blanco îi recunosc calităţile senzaţionale, Bale nu este un jucător pe placul lui Zidane, astfel că pare absurd ca Real Madrid să plătească un salariu de aproape 20 de milioane de euro pe an, unui fotbalist care a ajuns a patra variantă pentru flancul drept ofensiv al echipei, după Asensio, Rodrygo şi chiar Lucas Vazquez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: