image
Sursa foto: Getty Images

Mesajul lui Sadio Mane pentru Real Madrid: Liverpool vrea 230 de milioane de euro

Sadio Mane (27 ani), atacantul senegalez al lui Liverpool, este foarte fericit pe Anfield Road și nu vrea ca speculațiile cu privire la interesul lui Real Madrid pentru el să îl distragă de la finala Champions League, cu Tottenham. Ultimul joc al sezonului va avea loc pe 1 iunie, la Madrid.

Internaționalul din Senegal a fost golgheter în Premier League în acest sezon, cu 22 de reușite, la egalitate cu Mohamed Salah (26 ani) și Pierre-Emerick Aubameyang (29 ani).

"Pentru mine, cel mai important lucru este că sunt jucătorul lui Liverpool și sunt foarte fericit aici. Ne pregătim acum pentru un meci istoric, așa că vreau să ne concentrăm pe acest meci și pe câștigarea lui", a declarat Mane reporterilor.

Când a fost întrebat dacă se simte special fiindcă marile echipe se interesează de el, Mane a răspuns: "E plăcut ca echipele mari să se intereseze de tine, dar să nu uităm că Liverpool bate aceste echipe mari".

Liverpool a disputat finala Champions League și sezonul trecut, când a fost învinsă tocmai de Real Madrid, cu scorul de 3-1. Singurul gol al cormoranilor a fost înscris chiar de Sadio Mane. Pentru atacantul senegalez, Liverpool ar vrea nu mai puţin de 230 de milioane de euro, sumă pe care a avansat-o în speranţa că va descuraja orice echipă care îl vizează.

Liverpool are ocazia să câștige Liga Campionilor pentru a șasea oară. În schimb, pentru Tottenham ar fi primul trofeu în această competiție.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: