image
Sursa foto: Jurnal TV

VIDEO: Echipa Jurnal TV, agresată la Sângera

După ce candidatul ACUM Inga Grigoriu a fost hărțuită și agresată verbal la Sângera de un grup de provocatori, echipa Jurnal TV a mers la fața locului pentru a afla ce se întâmplă de fapt la Sângera. Sursele Jurnal TV au comunicat că Mihai Toderașcu stă la masă cu primarul localității, Valeriu Poiată. Prânzul era servit pentru ambii într-un restaurant, care îi aparține unei rude a lui Mihai Toderașcu.

Oamenii din Sângera se tem să vorbească despre Mihail Toderașcu. Sursele noastre de la Sângera ne-au comunicat că Mihail Toderașcu ar fi fost implicat într-un caz de viol, în urmă cu mulți ani. Localnicii evită să discute despre acest subiect.

Fiind în exercițiul funcțiunii, în preajma restaurantului unde au luat masa Poiată și Toderașcu, echipa de filmare a Jurnal TV a fost întâmpinată cu răutate de către șeful localului. Proprietarul localului a chemat paza privată și le-a interzis jurnaliștilor să plece de acolo.

Ulterior, s-a apropiat și reprezentantul pazei, pe care a chemat-o proprietarul restaurantului.

Echipa de filmare Jurnal TV a depus o plângere la Inspectoratul de Poliție Botanica, în care anunță despre faptul că a fost amenințată cu răfuială fizică de către proprietarul unui restaurant din Sângera.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: