image
Sursa foto: Profimedia

Poveste fascinantă cu antrenorul Realului: „Făceam un grătar când a sunat. Ancelotti! A stat două ore cu noi la masă"

Antonio Rudiger (29 de ani) s-a transferat la Real Madrid în această vară şi este considerat o mutare perfectă. Pare că s-a integrat rapid şi contribuie din plin la rezultatele excelente avute de campioana Europei.

O poveste spusă de Rudiger despre antrenorul Carlo Ancelotti poate explica în parte cum de a reuşit internaţionalul german să se acomodeze atât de bine la Real.

Rudiger a explicat cum l-a cucerit definitiv Ancelotti când el abia se mutase în casă nouă la Madrid.

„Eu şi familia mea ne aflam de câteva ore în noua noastră casă din Spania şi făceam un grătar. La un moment dat a sunat soneria, iar când am deschis, cine stătea în faţa mea? Carlo Ancelotti! Wow!

S-a așezat la masă cu noi, a mâncat cu noi și mi-a cunoscut familia. Foarte normal, foarte aproape. A stat două ore, am vorbit despre toate. Sincer să fiu, nu am trăit niciodată așa ceva, niciun antrenor nu a făcut așa ceva pentru mine. După cele câteva luni cu el, trebuie să spun: când vine vorba despre relaţia cu jucătorii, Ancelotti este de neatins.

El strângea deja titluri de Liga Campionilor când eu încă eram un copil. Să lucrez cu el în fiecare zi acum și la cel mai de succes club din lume este minunat", a declarat Rudiger într-un interviu pentru AS.com.

Rudiger a fost filmat de către cei de la AS.com venind la antrenamentul Realului, la un moment dat, într-o maşină de lux Rolls-Royce Cullinan care costă 300.000 de euro.

Oricum o sumă mare. Numai că pe lângă suma de achiziţie a automobilului, germanul ar fi plătit celor de la Mansory nu mai puţin de 3 milioane de dolari pentru personalizare, precizează cei de la tracednews.com!

Maşina pe care şi-a făcut-o cadou anul trecut, când a împlinit 28 de ani, are un motor V12 de 600 de cai putere.

Spaniolii au fost surprinși să afle că Rudiger are grijă de toate detaliile din viața sa. Printre acestea se numără și faptul că el preferă să doarmă într-o cameră hiperbarică, pentru ca nivelul oxigenului din sânge să fie optim.

Astfel, sunt prevenite și accidentările musculare și este ajutată și recuperarea mai rapidă după oboseală.

În plus, Rudiger și-a amenajat și o sală de fitness în noua sa casă din Madrid și și-a adus cu el și fizioterapeutul personal, cu care a lucrat la Chelsea şi la AS Roma.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: