image
Sursa foto: unian.net

Opt oameni au murit în urma unui grav accident rutier în Ucraina

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață în orașul Krivoi Rog din Ucraina. Opt oameni au decedat, iar alți 20 au fost răniți în urma unui impact violent între un automobil, un microbuz și un autobuz. Autoritățile locale au decretat zi de doliu pentru ziua de mâine.

Tragedia s-a produs într-o intersecție din oraș. Potrivit autorităților, șoferul unui autoturism ar fi trecut la culoarea galbenă a semaforului și s-a izbit de un microbuz de linie, acesta din urmă fiind proiectat într-un autobuz, în care se aflau angajați ai unei fabrici metalurgice.

Autoritățile ucrainene susțin că în automobil se aflau doi oameni, în autobuz - 3 pasageri, iar în microbuz - aproximativ 25 de persoane. La fața locului au intervenit de urgență mai multe ambulanțe, care au transportat victimele la spital.

Poliția a declanșat o anchetă, pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului. Această tragedie survine după cea din octombrie, 2017, din orașul Harkov. Atunci șase oameni au murit, iar alți 11 au fost răniți, după ce o șoferiță de 20 de ani a trecut cu viteză la culoarea roșie a semaforului, a tamponat un automobil și ulterior, a intrat din în plin într-un grup de pietoni. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: