image
Sursa foto: jurnal.md

Patru persoane au fost plasate în arest pentru răpirea a trei minori din localitatea Mingir

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 35 de ani au fost plasați în arest la domiciliu, iar un minor cu vârsta de 17 ani a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectați conform art. 164 alin.(2) Cod Penal al RM de răpirea unei persoane.

Aceștia sunt suspectați că, în noaptea de 12 spre 13 aprilie 2021, în urma unei înțelegeri prealabile, au urcat forțat într-un automobil de marca Mercedes, trei minori de 15 ani. Infracțiunea a avut loc în satul Mingir, raionul Hâncești. Minorii au fost transportați la domiciliul unuia dintre suspecți, unde au fost maltratați și amenințați cu o armă de tip pistol. Ulterior, atât minorii, cât și părinții acestora, nu s-au adresat la poliție, ba mai mult, au refuzat să facă careva declarații.

Persoanele reținute, dar și victimele minore sunt la evidența poliției, fiind vizați în mai multe cauze penale și contravenționale.

Potrivit poliției, minorul de 17 ani și unul din cei trei plasați în arest la domiciliu sunt bănuiți inclusiv de comiterea unui act de huliganism, comis la 9 aprilie 2021, în aceiași localitate, pentru încălcarea ordinii și liniștii publice, după orele 22.00. Aceștia fiind în stare de ebrietate, au efectuat mai multor împușcături, în urma cărora a pătimit un minor, în vârstă de 16 ani, fiind transportat ulterior la spitalul raional Hâncești.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: