Pentru mai multă siguranță în magazine, am luat măsuri suplimentare de prevenție, astfel toate magazinele Linella din țară, vor funcționa până la orele 22:00. Vom asigura fluxul de marfă și vom lua măsurile necesare de igienă și dezinfecție relevante situației, cum ar fi:

Personalul dezinfectează mâinile cu soluții specilizate. Măsurile de igienizare în magazin se execută și se verifică cu strictețe, conform unui grafic la fiecare 2 ore. Pe lângă ventilația sistemică, magazinele sunt aerisite, de câteva ori pe zi, câte 15-20 de minute. La fiecare 2 ore se dezinfectează suprafețele cele mai des folosite in magazine cât și mânerele coșurilor și cărucioarelor pentru cumpărături.

În caz de aglomerație în magazine, accesul clienților va fi restricționat, cu ajutorul agenților de pază pentru a evita riscul de contaminare;

Toate produsele care nu sunt ambalate, nu vor fi expuse la vânzare în contact direct cu clienții (pâine, murături la butoi, congelate la vrac, măsline la vrac);

La intrare în magazine, clienților li se recomandă folosirea mănușilor de folie pentru efectuarea cumpăraturilor.

Iar pentru această perioadă, vă recomandăm să:

- Delegați o singură persoană din familie responsabilă de cumpărături;

- Păstrați distanța socială de cel puțin 1 metru între persoane;

- Evitați cumpărăturile în orele de vârf;

- Faceți cumpărăturile la cel mai apropiat magazin de casa dumneavoastră, ca să evitați transportul în comun;

- Evitați despachetarea în magazin a produselor ambalate;

- Utilizați dezinfectanți și spălați-vă mâinile cât mai des.

Noi, Linella, vă îndeamnăm la bunătate, unii față de alții și față de cei din linia 1, care își expun sănătatea pentru a ne asigura nevoile zilnice.

Linella se alătură efortului de a susține eroii acestor timpuri, care gestionează la moment criza, astfel contribuind cu o donație de 100 000 lei către spitalul Toma Ciorbă și 50 000 de lei către Spitalul Clinic Municipal de Urgență, sume ce vor ajuta la consolidarea capacității sistemului medical moldovenesc de prevenire și tratare a pacienților.

Cu această ocazie Linella invită comunitatea de afaceri să dea mai multe șanse de supraviețuire bolnavilor de virusul COVID-19 prin donații de acest fel.

Să acționăm responsabil! 

Aveți grijă de voi.