image
Sursa foto: Profimedia

La reducere în iarnă sau gratis la vară! Primul club uriaș care a redevenit o pistă pentru Cristiano Ronaldo

Thomas Tuchel (49 de ani) a fost demis de la Chelsea, în urma unei decizii surprinzătoare luate de Tedd Boehly (48 de ani), omul de afaceri care a cumpărat clubul la finalul primăverii.

Demiterea neamțului ar putea reprezenta o veste bună pentru Cristiano Ronaldo (37 de ani), pe care noul patron și-ar fi dorit să îl aducă la echipa sa vara aceasta. Însă, mutarea nu s-a mai concretizat, deoarece Tuchel a refuzat să-și dea acordul.

Acum, conform presei londoneze, Chelsea a devenit din nou o pistă pentru Ronaldo, care a încercat în zadar să își găsească o nouă echipă vara aceasta.

Portughezul încă regretă că nu a putut pleca de la Manchester United, iar Chelsea își cântărește în acest moment opțiunile.

"Albaștrii" au două variante pentru transferul atacantului, iar ambele sunt avantajoase. Ronaldo ar putea fi cumpărat la iarnă, întrucât în ianuarie intră în ultimele 6 luni de contract, iar Manchester United l-ar putea ceda la un preț redus.

Alternativ, Chelsea poate aștepta până la vară, când CR7 devine liber de contract. Evident, atunci n-ar mai trebui decât să se înțeleagă cu jucătorul, fără să mai negocieze și cu o mare rivală din campionat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: