image
Sursa foto: rua.ro

Cea mai mare rețea de socializare a românilor de pretutindeni a fost lansată de Ziua Națională a României

Cea mai mare rețea de socializare a românilor de pretutindeni a fost lansată astăzi, 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Inițiatorii acestui proiect vor să construiască prima „țară online” pentru diaspora română, așa cum circa nouă milioane de oameni cu cetățenia română locuiesc în afara granițelor.

„Construim o țară online, în care românii de pretutindeni să se simtă acasă. Pentru că acasă nu este un loc, acasă este un sentiment. Bine ai venit acasă!”, este mesajul de bun venit pe care îl putem citi atunci când accesăm platforma rua.ro.

RUA este un proiect la care lucrăm de aproximativ doi ani de zile împreună cu familia mea și ne propunem să unim românii de pretutindeni în cadrul unei țări online. Ați auzit bine, o țară online, în cadrul căreia am dezvoltat mai multe ramuri. Prima este aplicația RUA Connect, care își propune să devină cea mai mare aplicație de socializare a românilor”, spune Iohana Borsan, co-fondatorul platformei.

Platforma oferă posibilitatea de a socializa cu români din toată lumea (RUA Connect), de a-i cunoaște pe cei mai frumoși și autentici români, în dialog cu Dan Negru (RUA MEDIA), de a comanda produse 100% românești din magazinul online rua.store, dar și de promovare a țării în toată lumea, prin rua.travel.

„Un alt produs pe care l-am lansat de curând este RUA Store, un magazin online cu strict produse românești de la producători români. Avem și o platformă care este practic o agenție de turism online prin care promovăm turismul român autentic. Adică să vină străinii la noi și să meargă la țărani acasă, să mulgă vaca, să fie o experiență autentică românească”, ne mai spune Iohana Borsan.

Un element surpriză pe care îl oferă platforma este moneda virtuală a primei țări online, RUAC (ruacoin.ro), care este lansată tot astăzi.

Platforma oferă posibilitatea românilor să fie mai aproape unii de alții. Aplicația dispune de mai multe funcționalități, printre care posibilitatea cetățenilor de a vadea unde sunt amplasate comunitățile de români din diferite zone geografice, organizarea unei călătorii pentru a descoperi Țara sau comandarea unor produse autentice românești.

Noutăţile partenerilor

comentarii: