image
Sursa foto: Getty Images

BOMBAZO în Spania! Jose Mourinho şi Florentino Perez au bătut palma! Acord total pentru mutarea verii în 2021

Jose Mourinho (57 de ani) şi Florentino Perez continuă să aibă o relaţie bună chiar şi după plecarea "Specialului" de pe "Santiago Bernabeu". Cei doi au ajuns la un acord, potrivit presei din Spania, care anunţă că portughezul şi preşedintele Realului s-au înţeles pentru transferul lui Luka Modric (34 de ani), unul dintre "motoarele" echipei lui Zinedine Zidane.

"Specialul" Mourinho a antrenat la Real Madrid în 2010 şi 2013, dar de data aceasta nu va veni la echipa de pe "Bernabeu". Diario Gol anunţă că antrenorul portughez şi preşedintele Realului au ajuns la un acord pentru transferul lui Luka Modric, croatul pe care Mourinho îl vrea înapoi la Londra. Real Madrid l-a cumpărat pe Luka Modric de la Tottenham în 2012.

Potrivit sursei citate, Luka Modric i-ar putea urma pe Gareth Bale şi Sergio Reguilon, care în vara lui 2020 au luat drumul Londrei pentru a juca la Tottenham, de la Real Madrid. Revenirea lui Luka Modric la Tottenham urma să se petreacă la vară, în 2021. Mijlocaşul ajuns la 34 de ani e în continuare preţuit de Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, însă acesta ar putea fi forţat să renunţe la el pentru a le face loc altor jucători mai tineri.

Real Madrid a plătit 35 de milioane de euro pentru transferul lui Luka Modric de la Tottenham, în 2012. După nouă ani, croatul s-ar putea întoarce pe White Hart Lane.

La Real Madrid, Luka Modric a strâns 363 de meciuri, 25 de goluri şi 56 de pase de gol, timp în care a câştigat patru Ligi ale Campionilor, două titluri de campion, patru Mondiale ale cluburilor sau trei Supercupe ale Europei. În 2018, după ce a avut o mare contribuţie la succesele lui Real Madrid şi ale naţionalei Croaţiei, cu care a ajuns până în finala Mondialului (1-4 contra Franţei), a câştigat Balonul de Aur.

Contractul lui Luka Modric cu Real Madrid expiră în vara lui 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: