image
Sursa foto: Getty Images

Mayweather, ironizat fără menajamente de Khabib! Mesajul războinic al rusului

Khabib Nurmagomedov i-a lansat o provocare lui Floyd "Money" Mayweather și l-a ironizat înainte de o posibilă luptă.

Rusul este absolut convins că într-un meci de MMA americanul nu ar avrea vreo șansă în fața sa. Mai mult, chiar dacă este vorba despre un meci de box, Khabib nu crede că Mayweather îl poate face knock-out.

"Chiar nu cred că mă poate face knock-out în 11 runde. Ce o să facă în ultima rundă? Cinci minute cu mine acolo? O să-l dobor, o să-l distrug pe tipul ăsta. Ce are de gând să facă?

Bineînțeles, dacă vorbim despre un meci de box, este foarte bun. Dar eu chiar nu cred că mă poate face knock-out", a explicat Khabib.

Rusul a glumit pe seama lui Mayweather, în vârstă de 43 de ani, și a asemănat vârsta fostului mare pugilist cu vârsta tatălui său.

"El vrea doar să fie băgat în seamă, știți și voi. Am văzut că a fost ziua lui acum vreo două zile, a împlinit 48 sau 49 de ani, ceva de genul acesta.

E cam ca tata. Nici nu știu cum îl voi pocni în față. Dacă vrei să te bați, vino la UFC. Aia e bătaie adevărată. Eu nu sunt boxer, nu sunt un simplu wrestler. Sunt un luptător de MMA.

Ok, hai să o facem. 11 runde de trei minute, iar ultima, cea cu numărul 12, cinci minute pline de MMA. Dacă îi convine, eu mă bat cu el", a mai spus Khabib.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: