image
Sursa foto: Getty Images

Juventus vrea să i se dea titlul din oficiu: Atac dur din partea lui Lazio la adresa torinezilor

Lazio continuă derby-ul cu Juventus chiar şi în pauza provocată în Serie A de pandemia de coronavirus. Campioana en-titre a dat de înţeles că ar agrea ca actuala ediţie să fie "îngheţată", variantă susţinută şi de ministrul Sportului din Italia.

În acest moment, Juventus este pe primul loc, cu un punct avans faţă de Lazio - replica biancocelestilor nu a întârziat.

"Interesul lui Lazio este ca acest campionat să se încheie normal. Noi nu vrem ca alţii să câştigăm titlul la masa verde, ci vrem şansa de a-l cuceri pe teren.

Unii ar vrea titlul din oficiu pentru a se putea concentra pe UEFA Champions League. Iar în ceea ce priveşte declaraţiile ministrului Spadafora, nu aş vrea să intru în polemică cu unul care habar nu are care este rolul fotbalului în această ţară," a fost declaraţia directorului de comunicare al lui Lazio, Arturo Diaconale.

Oficialul lui Lazio a vorbit şi despre reducerile de salarii din Serie A.

"E nevoie de puţin bun simţ - nimeni nu zice că nu există pandemia de coronavirus, dar trebuie să ne gândim că lucrurile vor reveni la normal la un moment dat. Cei care insistă să proclame că acest campionat e mort, că trebuie anulat, nu ţin cont de faptul că multe cluburi sunt cotate la bursă şi aceste declaraţii aduc prejudicii.

Juventus a ajuns la un acord cu jucătorii pentru reducerea salariilor şi va economisi 90 de milioane de euro. Poate era bine să se ia o decizie colectivă, nu să-şi vadă doar de propriile interse. Lazio va lua o decizie împreună cu celelalte cluburi, desigur ar putea fi o măsură benefică, dar trebuie discutată serios," a mai spus reprezentantul lui Lazio.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: