image
Sursa foto: Getty Images

Selecţionerul Braziliei nu se gândeşte la demisie: Cine crede că a făcut diferenţa în meciul cu Belgia

Brazilia a ratat calificarea în semifinalele Cupei Mondiale după ce a fost învinsă de Belgia în sferturi, scor 1-2, însă selecţionerul Tite nu se gândeşte la demisia de pe banca Selecao.

"Nu vreau să vorbesc acum despre viitor, nu e cel mai potrivit într-un astfel de moment plin de emoţie. Încă nu mă gândesc la viitor, ci doar la meciul care a trecut", a declarat Tite.

Antrenorul cvintuplei campioanei mondiale pune eşecul pe seama portarului belgian Thibaut Courtois, dar şi al ghinionului.

"Pentru mine, Courtois a făcut diferenţa. Belgienii au avut trei faze de poarta şi au fost eficienţi. Mi-e greu să o spun, dar a fost un joc frumos, între două echipe cu calităţi tehnice impresionante. Accidente se pot întâmpla în fotbal, iar azi despre asta a fost vorba. Nu subestimez Belgia, care este o echipă mare, însă soarta a fost crudă cu noi şi este foarte greu să accept asta. Cui îi place fotbalul sigur i-a plăcut acest meci, persoanelor care nu sunt implicate emoţional. A avut totul. A fost un spectacol. Numai că am pierdut. Timpul va arăta ca suntem însă pe un drum bun" a declarat Tite la finalul partidei.

Brazilia este singura naţională din lume cu cinci titluri mondiale. Ultimul a fost cucerit însă în 2002, iar de atunci selecţionata auriverde nu a mai ajuns niciodată în vreo finală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: