image
Sursa foto: Dse.md

A cincea zi de căutări a fetiței care a dispărut în râul Nistru; Salvatorii continuă căutările, inclusiv pe malul râului

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au reluat în această dimineață lucrările de căutare a fetiței în vârstă de 12 ani dată dispărută pe râul Nistru în apropiere de localitatea Speia raionul Anenii Noi.

Salvatorii continuă căutările inclusiv pe cale terestră, pe malul râului Nistru în preajma raioanelor Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă. Specialiștii informează că verifică toate porțiunile de relief a malului unde curenții de apă ar fi putut duce corpul copilului.

Pentru eficientizarea activității de căutare au fost informate toate Inspectoratele de Poliție din raioanele Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă, care urmează să se implicate în proces.

Mai mult, în vederea depistării corpului fetei a fost solicitată implicarea Poliției de Frontieră care ar putea ajuta prin patrularea teritoriului în apropierea râului, la frontieră.

Lucrările de căutare au fost suspendate pe parcursul nopții, după ce patru zile scafandrierii au realizat scufundări subacvatice pentru depistarea minorei, însă fără rezultat. Acțiunile de căutare terestră vor continua. Amintim că fetița a căzut sub gheața râului Nistru după ce ar fi încercat să își facă niște fotografii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: