image
Sursa foto: jurnal.md

PDM, după consultările cu președintele Maia Sandu: Avem nevoie de un plan anti-criză

Partidul Democrat din Moldova a participat astăzi la consultări cu președintele Maia Sandu. PDM înțelege necesitatea alegerilor anticipate, având în vedere toate lucrurile care s-au întâmplat în parlament: trecerea deputaților dintr-o formațiune politică în alta și nu o singură dată.

Întrebarea de bază este ce se întâmplă în această perioadă cu Republica Moldova? Cine gestionează criza pandemică? Cine gestionează criza economică? Cine pregătește țara pentru alegeri libere și corecte? Răspunsurile la aceste întrebări reprezintă prioritatea numărul 1 și apoi vorbim despre alegeri parlamentare anticipate”, a declarat președintele PDM, Pavel Filip.

În acest sens, PDM propune să fie elaborat imediat un plan anti-criză din 3 puncte:

1. Gestionarea crizei pandemice;

2. Gestionarea crizei economice;

3. Pregătirea țării pentru alegerile parlamentare anticipate și de identificat echipa care va pune în aplicare acest plan anti-criză.

Chemăm toți politicienii și formațiunile politice, așa cum fac întotdeauna declarații că se gândesc prioritar la oameni și la țară, prioritar să ne gândim la ce se întâmplă în Republica Moldova”, a menționat Pavel Filip.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: