image
Sursa foto: afisha.md

Comediantul Mihail Șaț, pentru prima dată la Chișinău! Va susține un concert de stand-up

Pe data de 17 decembrie Cream Events a pregătit pentru voi un spectacol de comedie cu un twist. Comediantul legendar Mihail Șaț va vizita pentru prima dată Chișinăul cu programul său solo de stand-up, pentru a încălzi locuitorii orașului cu puterea umorului și a râsului în ajunul Anului Nou.

Mihail Șaț este un comediant și showman legendar. Din 2004 până în 2012, a fost gazda legendarei emisiuni "Glume bune" (STS) împreună cu Tatiana Lazareva și Alexandr Pushny. De asemenea, din 2006 până în 2010, a fost gazda emisiunii umoristice de improvizație Thank God You're Here! (STS, în reluare la DTV), un proiect solo "Tata închide ușa", care a reușit să cucerească peste 500 de mii de spectatori pe youtube pe episod.

Astăzi, Mihail Șaț este un comediant cu o experiență de viață și profesională uriașă, stand-up-ul este direcția de comedie în care Mihail a realizat și chiar a lansat primul său concert solo sub numele "Vintage".

Mihail a fost invitat la multe emisiuni de profil înalt, de care ați auzit cu siguranță. Și anume, "sabia sa de umor" a făcut vâlvă: "What's The Further?", "The Shocking Howe", "Paris Hilton Spotlight", "The Bad Show Lights Liga" și multe altele…

Biletele le puteți procura pe afisha.md.

Noutăţile partenerilor

comentarii: