image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldinho și-a văzut mașinile și o operă de artă confiscate, după ce autoritățile l-au găsit cu 6 dolari în conturi

Fiscul din Brazilia a ajuns la casa lui Ronaldinho din Porto Alegre, unde i-au confiscat fostului fotbalist trei mașini și un tablou, în contul unei amenzi pe care brazilianul trebuie să o achite.

Ronaldinho, 38 de ani, a acumulat datorii mari către autoritățile braziliene, iar reprezentanții Fiscului au decis să îl execute silit, după ce au descoperit în conturile sale suma de 6 euro!

Este vorba despre două automobile BMW, un Mercedes și un tablou cu semnătura lui Andre Berardo.

În urmă cu o săptămână, presa din Brazilia a scris că Ronaldinho și fratele său, Assis Moreira, și-au mutat toți banii în conturi din străinătate, probabil într-un paradis fiscal, astfel ca singurele lucruri care au rămas de rechiziționat au fost diferite bunuri.

Fostul jucător de la AC Milan și FC Barcelona a fost amendat pentru o construcție ridicată ilegal, Institutul Ronaldinho Gaucho, mai exact, într-o zonă protejată. Procesul a durat 4 ani de zile, iar plata datoriilor de către fostul internațional va fi o sarcină dificilă, având în vedere faptul că i-a fost retras și pașaportul.

Faptul că Ronaldinho a ajuns la faliment se explică prin stilul său de viață excentric. Chiar dacă milioanele câștigate din fotbal le-a cheltuit destul de ușor, fostul extraterestru a încasat sume frumoase din imagine, respectiv campanii publicitare. Chiar în urmă cu câteva săptămâni, Ronaldinho a călătorit în China și Japonia pentru a onora mai multe contracte de publicitate. De asemenea, el a călătorit în Europa și Africa cu prilejul lansării unei linii de pantofi sport care-i poartă numele. De asemenea, Ronaldinho are programată partida "Game of Champions", un meci amical care va urma să fie disputat la Frankfurt.

Ronaldinho și-a încheiat cariera în 2015. Gremio este clubul la care a debutat în fotbalul profesionist și Fluminense, cel la care a evoluat ultima oară.

1.700.000 dolari trebuie să plătească Ronaldinho autoritaților braziliene.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: